Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Cane-line

Designfirmaet Cane-line ser en vedholdende CSR-indsats som en investering i fremtiden, da det både er en gevinst for kunderne, forretningen og miljøet.

Hos Care-Line er samfundsansvar en vigtig del af både produktudviklingen og samarbejdet med leverandørerne, som får en hjælpende hånd til at kunne leve op til kravene.

Cane-line et dansk designfirma med 25 års erfaring og kollektioner repræsenteret i 90 lande. Virksomheden er specialiseret i håndvævede materialer og møbler, der tåler vand og alt slags vejr og missionen er at gøre livet let og frirum værdifulde.

Fokus på leverandører

For Cane-line har CSR altid været en naturlig del af det at drive virksomhed. Virksomheden har skabt et ledelsessystem, der forpligter alle i virksomheden til at tage hensyn til miljø og mennesker. Cane-line er i dag certificeret efter de internationale standarder ISO14001 og SA8000. Det forpligter både virksomheden og leverandørerne til løbende at forbedre miljøindsatsen og sikre ordentlige arbejdsforhold. I Danmark har Cane-line nedbragt elforbruget med hele 39 %, og affaldet sorteres med henblik på genanvendelse. De gode og vigtige vaner har Cane-line bragt med sig ud i verden. Virksomheden har blandt andet lært leverandørerne i Fjernøsten at håndtere kemikalier i produktionen, minimere støjgener og forbedre arbejdsforhold.

Miljøhensyn er en integreret del af produktudviklingen

I samarbejde med leverandører og designere indtænker Cane-line miljøhensyn allerede i idéfasen. Først og fremmest i forhold til at skabe et tidsløst design og nogle materialer, der holder mange år frem og som ofte kan genanvendes. Også miljøpåvirkningen i logistikleddet tænkes ind, så både design og indpakning bliver så let transportabel som muligt. ”Life made comfortable” er Cane-lines sjæl og design, men for virksomheden betyder det fx også at skabe et velfungerende computerrum for skolebørn i Indonesien, hvor uddannelse er et presserende behov.