Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Værktøjer

Titel Beskrivelse
CSRguideCSRguide.dk er et webbaseret CSR-værktøj, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Standard. Siden indeholder en trin-for-trin guide og værktøjer, der guider din virksomhed igennem de forskellige områder for CSR.
Global Compact Self Assessment ToolGlobal Compact Self Assessment Tool er et gratis webbaseret værktøj, der hjælper virksomheder med at omsætte Global Compact’s ti overordnede principper til praktiske handlinger.
CSR Kompasset CSR Kompasset er et værktøj til virksomheder, der modtager CSR-krav fra kunder eller selv ønsker at stille CSR-krav til sine leverandører.
KlimakompassetKlimakompasset er et webbaseret værktøj, hvor virksomheder kan få inspiration til at udarbejde en klimastrategi, som kan reducere udledning af CO2 og andre drivhusgasser.
Arkitekters samfundsansvarVærktøjet kan benyttes af arkitektvirksomheder som ønsker at arbejde med samfundsansvar eller hvor deres bygherrer har ambitioner om samfundsansvar. Værktøjet følger faserne i en byggeproces.
Sociale talSociale tal er et værktøj, der hjælper virksomheder med at beregne den samfundsøkonomiske værdi af at skabe jobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.