Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Icopal

Icopal har med en god portion nytænkning udviklet en række prisvindende tagprodukter, som bidrager til at løse nogle af de klima- og miljøudfordringer verden står overfor.

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner herunder især tagløsninger. Virksomheden, som blev grundlagt i 1876, er en dansk koncern med 3.800 medarbejdere og en omsætning på mere 7,5 milliarder danske kroner. Icopal har 36 produktionssteder og mere end 95 kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

En klar miljøpolitik

Hensynet til klima og miljø ligger Icopal meget på sinde. Derfor har virksomheden en klar politik om at efterstræbe, at virksomheden og dens ansatte udfører deres arbejde med mindst mulig påvirkning af miljøet. Icopal arbejder løbende på at optimere ressourceforbrug og reducere emissioner og affald samt på at afdække, forebygge og imødekomme miljørisici. Virksomheden imødekommer alle krav og henvendelser fra kunder og myndigheder åbent og udvikler og markedsfører kun produkter og ydelser, som er miljømæssigt vurderet.

Innovative og bæredygtige tagprodukter

I forlængelse af miljøpolitikken har Icopal udviklet sit klimavenlige produkt Eco Active, som er paraplybetegnelsen for Icopals bæredygtige tagprodukter. Grundtanken bag produkterne er at bruge den femte facade – taget –  til at bidrage til at løse en række miljø- og klimaproblemer.

De fire produkter er et luftrensende tagpap, et varmeproducerede energitag, en tagløsning med integrerede solceller, der producerer strøm, og et grønt tag, der både er pænt at se på og aflaster byens kloaksystem og binder forureningspartikler fra det omgivende miljø. Eco Active vandt på TUN BYG 2012 den prestigefyldte Byggeriets Klimapris. Klimaprisen gives for dokumenteret markant nedsættelse af CO2-udslip ved anvendelse eller til en udstillervirksomhed, der yder en dokumenteret klimaindsats eller har iværksat en decideret klimastrategi.