Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

NCC Danmark

Som en af Danmarks store entreprenørvirksomheder er NCC med til at skabe morgendagens samfund i form af nye hjem, kontorer, industribygninger, anlægskonstruktioner og infrastruktur.

NCC ønsker at levere en positiv værdi for samfundet og tilstræber derfor at øge ressourceeffektiviteten, reducere klimapåvirkningen og sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne og alle involverede interessenter.

NCC i Danmark beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere, omsætter årligt ca. 5 mia. kr. og er opdelt i følgende fire forretningsområder:

  • NCC Building
  • NCC Infrastructure
  • NCC Industri
  • NCC Property Development

 

Certificeret indsats

NCC Building, NCC Infrastructure og NCC Industri er certificeret efter tre standarder:

  • DS/EN ISO 9001:2015, Kvalitetsstyring
  • DS/EN ISO 14001:2015, Miljøledelse
  • OHSAS 18001:2008 eller DS/EN ISO 45001:2018, Arbejdsmiljøledelse

Samt relaterede produktcertificeringer og autorisationer indenfor hvert forretningsområde.

 

Samfundsansvaret er knyttet til alle 3 certificeringer.

For NCC drejer arbejdsmiljøcertificering sig om at styrke det forebyggende arbejdsmiljøarbejde med særlig fokus på at minimere risici og reducere arbejdsulykker og arbejdsbetingede lidelser.

NCC arbejder målrettet på at formindske miljøpåvirkningen fra sine produktionsanlæg, produkter, kontorer og byggepladser. Det gøres ved at optimere energiforbruget, reducere brugen af skadelige stoffer og materialer, bidrage til at genanvende, håndtere og deponere affald på en sikker og miljøvenlig måde. Virksomheden tilbyder samtidig kunderne nogle løsninger, der bidrager til et godt miljø, et komfortabelt indeklima og et lavt energiforbrug.

Med hensyn til kvalitet i vore ydelser og produkter forbedrer NCC løbende kvaliteten gennem målrettet uddannelse af medarbejderne, opfølgning og stærk fokus på produktionsgrundlag og produktet.