Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
24.09.2018

Ny casesamling om kvinder i ledelse

Ti danske topledere giver deres bud på, hvordan vi får flere kvinder i ledelse. Hent inspiration hos bl.a. Novozymes, Sydbank og Flying Tiger Copenhagen.

Hvordan får vi flere kvinder ind på de danske ledelsesgange og i bestyrelserne? Det giver en række administrerende direktører og bestyrelsesformænd – fem kvinder og fem mænd – deres bud på i en ny casesamling, som erhvervsminister Rasmus Jarlov og ligestillingsminister Eva Kjer Hansen netop har offentliggjort.

Mange virksomheder efterspørger inspiration og redskaber til, hvordan de kan arbejde med at få flere kvinder i ledelse. Derfor har regeringen taget initiativ til at udvikle cases med konkrete eksempler på, hvordan danske topledere arbejder målrettet på at opnå en balanceret kønsfordeling i deres virksomheds ledelse.

Casesamlingen består af ti interviews, hvori toplederne deler deres konkrete erfaringer og tiltag i de meget forskellige virksomheder, de står i spidsen for.

Find casesamlingen her