Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Om Grundfos Holding A/S

En årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder gør Grundfos til en af verdens førende pumpeproducenter. Hovedprodukterne er cirkulationspumper til varme og aircondition samt andre centrifugalpumper til industri, vandforsyning, spildevand og dosering. Grundfos er i dag verdens største producent af cirkulationspumper og dækker omkring 50 procent af verdensmarkedet.

Grundfos-koncernen er repræsenteret med mere end 80 selskaber i mere end 50 lande og har en omsætning på knap 30 mia. kroner. Der er ansat godt 17.000 medarbejdere globalt (2011-tal).

Grundfos er grundlagt i 1945 af Poul Due Jensen. Grundfos er primært ejet af Poul Due Jensens Fond. Fondens formål er at sikre og udbygge det økonomiske grundlag for Grundfos-koncernens fortsatte vækst.

Grundfos har vundet en lang række udmærkelser for virksomhedens CSR-indsats indenfor klima, energi, innovation og socialt ansvar på arbejdspladsen.

 

Tre gode råd

  • Involvering af nøglemedarbejdere i udviklingen af en Code of Conduct er afgørende for et solidt resultat – dilemmaer, cases og principper skal afstemmes specifikt efter den konkrete virksomhed.
  • Det er vigtigt at koble sig på eksisterende kommunikationskanaler og kommandoveje, når en Code of Conduct skal kommunikeres effektivt ud til virksomhedens ledere.
  • En Code of Conduct skal fungere som en global ramme og et sæt overordnede principper, der skal kunne fortolkes lokalt – på den måde sikrer man solid forankring hos virksomhedens lokale selskaber.