Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Travellers Beach Hotel & Club

Stort hotel i Mombasa viser vejen for 360 graders bæredygtig turisme.

Travellers Beach Hotel er et firstjernet hotel med 400 medarbejdere på Nordkysten i Mombasa. Hotellet samarbejdede under SUSBIZ Kenya programmet med Star Tour samt African Pro-Poor Tourism Development Centre (APTDC) og World Sustainable Tourism (WST), der er hhv. kenyanske og danske organisationer, der fremmer bæredygtig turisme.

For Travellers Beach Hotel er det vigtigt at signalere til gæsterne, at man tager ansvar for medarbejdere, miljø og lokalsamfund. Sammen med APTDC og WST har hotellet lagt en klar CSR-strategi for omlægning til vedvarende energi, mindre miljøbelastning samt bedre kontrakter og forhold for medarbejdere. Strategien omfatter også samarbejde med lokalsamfundet om arbejdspladser, leverancer og forbedring af gæsternes oplevelse af destinationen.

Travellers har i deres CSR indsats forbedret forholdene for medarbejderne og gjort hotellet til en attraktiv arbejdsplads, som medarbejderne er stolte af. De ansatte er nu med til at tage ansvar for trivsel, miljø og sikkerhed.

Hotellet har under SUSBIZ Kenya programmet investeret store summer i f.eks. vedvarende energi, som har reduceret 33 pct. af elektricitetsomkostningerne. Samtidig har man styrket anvendelsen af lokale ressourcer, f.eks. fødevarer, så det relativt fattige lokalsamfund nu får bedre økonomisk gavn af hotellets aktiviteter. Hotellet har i dag opnået en langt mere bæredygtig profil, styrket relation til internationale turoperatører, skabt en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne, forbedret oplevelsen for gæster og fået et bedre forhold til lokalsamfundet.